top of page

Mine Tjenester

Belysning

Belysning kan være så mangt. Det kan være den generelle belysningen som vi trenger i det daglige. Det er den vi har mest behov for at skal fungere. Er denne satt opp på en korrekt måte, vil det kunne merkes godt i boligen. Den generelle belysningen består gjerne av spotter, downlights, eller spesielle typer taklamper. Mange ønsker å ha muligheten til å kunne tilpasse lysmengden med en dimmer. Den generelle belysningen sitter i taket, og er den mest markante form for belysning i et rom. Den kan være innebygget slik at den ligger delvis skjult. Skjult LED-belysning er svært anvendelig.

 

I tillegg til generell belysning trenger man ofte arbeidslys, leselys, utendørs belysning eller “pynte”-lys. Med pynte-lys mener jeg belysning som skal være som et smykke. En flott lampe over et spisebord, stuebord eller i en trapp. Her kan man virkelig være kreativ og vågal.

Stil

Mange har problemer med nettopp hvilken stil de skal velge i sitt hjem. Noen har også en ekstra utfordring ved at de har forskjellig stil som sin samboer/ektefelle. Her er det viktig at man ser på hva man har, og tenker på hva man trenger å få kjøpt. Det er ofte artig å mikse to epoker innen stil, slik at man skaper noe som er unikt og som ikke alle andre har. Det må være en forsiktig ballansering av de stilene man mikser slik at det ikke virker rotete. Her er det også viktig å tenke materialvalg. Det er viktig at man føler seg hjemme i sine valg, enten det bare er nyinnkjøpte møbler eller en miks av gammelt-nytt. Ikke tenk mote!, men tenk heller på hva du innerst inne liker. Mote kan man fortere bli lei av.

Farger

Farger er viktig i vår tilværelse. Tenk bare hvis naturen hadde vært i sort-hvitt, hadde ikke dette vært trist?

Farger gjør noe med humøret vårt, gjør oss glade, spriter oss opp, gjør oss kreative elle motløse. De kan til og med gi oss "ro i sjelen". Det er derfor viktig at man omgir seg med farger man trives med enten det er på klær eller i ditt hjem.

Harmonisk fargepalett

Jeg er svært opptatt av at paletten i ditt hjem skal være tilpasset deg og din familie slik at alle føler seg "hjemme" i huset og trives. Farger gjør mye for trivsel, harmoni og helhet. Personlig synes jeg at det er like viktig med hvilken farge du kjøper på jakken du har lyst på, som hvilken farge det er på interiøret rundt deg -blomster, stearinlys eller større ting.

Mine tjenester

Jeg tar på meg oppdrag som er store og små, i hvilken prisklasse som ønskes av kunden. Alt fra en pute i en sofa til å være byggeleder på nye eller gamle hus. Jeg har arbeidet tett med arkitekter både på nybygg og tilbygg. Det er utfordrende å komme med løsninger som kan gjøre huset mer praktisk og tilpasset hver enkelt kunde.

 

Jeg har en rekke samarbeidspartnere som jobber innen ulike yrkesfag som for eksempel husbygger, elektrikere, rørleggere, malere, flislegger eller syerske. Sammen med dem kan jeg forandre hjemmet til et personlig og hyggelig tilholdssted. Jeg kan tilby total rehabilitering, inklusive gulv, vegger, belysning, innredning, tepper og møbler. Jeg tegner mye innredning helt etter deres ønsker, som kan produseres hos snekker, og har mye erfaring fra flere nybygg. Belysning er veldig viktig, og gjør mye for totalen.

I det hele kan jeg gjøre alt fra tegninger på tegnebrett til et innflyttingsklart hus. Ta gjerne kontakt for å få et forhåndsmøte!

Gode samarbeidspartnere

Det er utfordrende å komme med løsninger som kan gjøre huset mer praktisk og tilpasset hver enkelt kunde. Jeg har en rekke samarbeidspartnere som jobber innen ulike yrkesfag som for eksempel husbygger, eklektikere, rørleggere, malere, flisleggere eller syersker. Sammen med dem kan jeg forandre hjemmet til et personlig og hyggelig tilholdssted. Jeg kan tilby total rehabilitering inklusive gulv, vegger, belysning, innredning, tepper og møbler. Jeg tegner mye innredning helt etter deres ønsker, som kan produseres hos snekker, og har mye erfaring fra flere nybygg.

bottom of page