Moderne hytte

Sol, sommer og glade dager – herlig! I en moderne hytte er det lys og romløsninger som rammer inn førsteinntrykket. Naturopplevelsen går i ett med oppholdsrommene. Det er glidende overganger mellom ute og inne, både ved valg av materialer, farger og tekstiler. Materialvalgene velges ofte som vedlikeholdsfrie. Tekniske løsninger gir rom for komfort og frihet til å nyte ferien. Smarte arkitektoniske løsninger gir smarte romfordelinger, og skaper rammen for god komfort og stilrenhet.

Familiehytte

Hyggelig tradisjonelle hytter med sterkt familiepreg. Nytenkning bakt sammen med gjenbruk av møbler og materialer. Skreddersydd komfort kan løfte familiens hytteliv fra upraktiske løsninger til mer kompakte alternativer som gir mer tilgjengelig fritid for hele familien. Med flere brukere er det viktig at alles behov og tradisjoner opprettholdes men forenkles med praktisk lagring og gode løsninger. Fargevalg kan løfte inntrykket og opplevelsen av gammel fordoms tid, men samtidig beholde tradisjonene.

Sørlandshuset

Hvitmalt idyll hvor det er viktig å holde på utseende og tradisjoner. Ofte er disse husene verneverdige og man har restriksjoner på hva man kan gjøre. Her kan man leke med farger, og tekstiler og blande gammelt og nytt, men må stadig tenke stil. Blondegardiner, stakittgjerder og gamle lysekroner kan få sitt løft gjennom riktig belysning og lett fargevalg. Det er ikke alltid man kan forandre på rominndelingen, så her er det særdeles viktig med skreddersydde løsninger for skap, senger, kjøkken etc.