Det finnes mange typer leiligheter hvor utforming og størrelse er betinget av livssituasjon og økonomi. Nedenfor vil du finne noen av de leilighetsformene jeg har erfaring med.

Min første leilighet

Boligen man bor i endres med hvilken livssituasjon man befinner seg i. Leilighet er ofte den første type bolig man starter med. Det er ofte viktig med rimelige og smarte løsninger. Ofte befinner man seg i en mindre enhet hvor kreativ bruk av belysning og oppbevaring er et must. Løsninger fra IKEA er både rimelige og moderne og passer fint sammen med gjenbruk av møbler – som kan gjenspeile din personlige stil.

Familieleiligheten

Når du starter familie trenger man ofte rommelige løsninger som er lettstelt med gode allrom. Familien samles ofte over måltider og kjøkkenet brukes til mange aktiviteter. Med flere familiemedlemmer blir praktisk oppbevaring og smarte barnerom viktig for trivselen. Behov går ofte på bekostning av personlige smak – dette er ikke nødvendig. Her kan enkle løsninger som fargebruk og spesialtilpassede møbler gjøre at rommet virker større og gjenspeiler familiens personlighet.

Byleiligheten

Som voksen er det ofte det urbane og praktiske som hviler tungt når man velger å bo i en leilighet. Man ønsker ofte å bytte snømåking og hagearbeid med et enklere liv og mer fritid. Møbler og ting med historie skal kombineres med nye skreddersydde løsninger uten å gå på bekostning av plass og personlig stil. Gode råd om praktiske løsninger, belysning og fargevalg kan gjøre at leiligheten virker enda mer innbydende.